TAKE AWAY

Onze winterse TAKE AWAY gerechten van deze week (20 en 21/11):
• Bestellen kan via 0476300892, via Messenger en via sms - graag vóór donderdagavond 20u
• Rundsvlees zelf nog te bakken, de andere gerechten zijn voorgegaard en dienen enkel nog opgewarmd te worden volgens de bijgeleverde instructies. Waar vermeld, worden de bijgerechten reeds meegeleverd.
• AFHALING:
• VRIJDAG tussen 17u en 19u
• ZATERDAG tussen 10u en 12u

Aangepaste wijnen te verkrijgen ism Vanassche - hoogvlieger in wijnen

Tapas:
Tapas gemengd (assortiment charcuterie/tapenade/olijven) 17€
Secreto 07 (gedroogde runderham) 15€
Paleta Bisaro (Portugese gedroogde ham) 13€

Voorgerechten:
Carpaccio van Angus 12€
Kroket van fazant 4€/stuk

Kindergerechten:
Gehaktballetjes in tomatensaus met puree 8€

Hoofdgerechten
Vlees:
Rundsvlees Schotse Luing (Dunne Lende of Ribeye) ±320gr 20€/stuk
Bistecca’s biefstukken 25€/kg
Stoofpotje van hert met minikroketjes 23€/portie
Parmentierschotel met gekonfijte eend 21€/portie
Hertenkalf met warme groentjes, wildsaus en minikroketjes 25€/portie

Vis:
Kabeljauw met warme groentjes, mosterdsaus en puree 20€/portie
Sliptongen (3 stuks) 16€/portie
Gamba’s (6 stuks) met kruidenboter 16€/portie

Veggie:
Oosterse rijstschotel 15€/portie

Bijgerechten:
Verse aardappelpuree (1 à 2 pers) 5€/portie
Minikroketjes 2€/10 stuks
Moeder Jeannine’s voorgebakken frietjes 6€/kg
Rozemarijnaardappelen 4€/portie
Champignon- en pepersaus 4€/0,5L
Huisbereide mayonaise 2€/portie